Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Roastbeef av reinsdyrkjøtt er ren og skjær nytelse for smaksløkene. Servert med appelsin og purreløk er dette lekker og supergod festmat!
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Enkel og god oppskrift på tradisjonell finnbiffgryte med viltkjøtt.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.