Fres reinsdyrhakk i varm panne. Tilsett finhakket løk, paprika og squash. Hell over kraft og tilsett kremosten. La osten smelte og rør slik at alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper. Hell alt over i en ildfast form.
Skrell og del potetene i skiver. Legg potetene over reinsdyrhakket, slik at det dekker alt. Dryss over hvit ost og krydderurter.
Stekes på 175° C ca. 20 minutter til potetene er møre og osten er gyllen.
Server med godt brød.
Retten kan også lages med potetmos til lokk.
Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva
Les om det fantastiske reinkjøttet her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig