Jul

oppskrifter.webp
  • 1 dag 2 timer 15 minutter

  • 3 timer 30 minutter

    Skal du bake denne kaken kan du glede deg over den lenge. Den tar litt tid å lage, men det kommer du ikke til å angre på.

  • 1 time 30 minutter

    Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.

  • 10 timer

    En tradisjonell variant av sylta. Denne krever mindre jobb, men mange synes denne er vel så god som den tradisjonelle sylta.

  • 2 timer

    Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.

  • 15 minutter

    Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.

  • 4 timer

    Du synes kanskje det høres vanskelig ut å tilberede smalahove. Det er det absolutt ikke hvis du følger vår enkle oppskrift.

  • 4 timer

    Her får du oppskriften du trenger for at pinnekjøttet blir perfekt.

  • 1 time

    Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Her har vi brukt lutefisk

  • 2 timer

    Her får du oppskriftene på alle silderettene du skal lage til jul.

  • 1 time

    Bak en deilig variant med fattigmann til jul. I denne spennende opp skriften skal du til og med bruke litt cognac.

  • 40 minutter

    Her får du en enkel oppskrift på goro. De som tror at de er enkle å lage går utover smaken tar feil. Følg oppskriften og du blir garantert fornøyd.

  • 30 minutter

    Dette er krumkaker slik mormor lager de og er en av de største favorittene blant våre julekaker og de syv slag.

  • 3 timer 20 minutter

    Det blir ingen jul uten disse deilige og velsmakende kjeksene.

  • 1 time 20 minutter

    Dette er sandkaker du lager enkelt uten mye bry.

  • 25 minutter

  • 20 minutter

    Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.

  • 4 timer

    Het og kald dessert med stjerneskudd og deilig krønsj.

  • 6 timer 40 minutter

    For en ekte britisk julefeiring trengs en ekte plum pudding.

  • 15 minutter

    Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.

Forsiden akkurat nå
Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken