Finhakk korinter, mandler, hasselnøtter og frukten. Slå over jus og la det trekke natten over. Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn mykt smør og litt av melet, slik at ikke røren ikke "sprekker" så lett. Tilsett avsilt fruktmasse og rør inn resten av hvetemelet. Hell røren i godt smurte former. Stek kakene på nederste rille i stekeovnen ved 150 °C i ca. 2 timer. Legg matpapir over formene under steking for å bevare den lyse og fine fargen på kaken. Avkjøl kaken i formen. Pakk kaken godt inn og oppbevar kjølig. Kaken kan også fryses.
Denne fruktkaken er svært saftig, og inneholder alt det gode som man forventer av en julefruktkake. Den har god holdbarhet og er fin å fryse.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig