Smelt smør og avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i vannet.
Tilsett mel og fett vekselsvis. Vaniljesukkeret haes i melet.
Deigen må blandes godt, men ikke overdriv.
Dekk deigen med plast, og la den hvile i kjøleskap natten over.
Lag nøyaktig pappmønster av jernet. Kjevle små porsjoner av deigen til tynne leiver.
Skjær ut etter mønsteret. Legg de ferdigjevlede deig platene på en lett melet fjøl.
Legg mellomleggspapir mellom platene, og legg gjerne flere lag oppå hverandre.
Settes kaldt til de skal stekes. Varm jernet, og legg i deigplatene.
Trykk jernet sammen, slik at mønsteret kommer godt frem.
Stekse lyst gylne. Bruk stekespade for å få kakene ut av jernet.
Legg kakene på en fjøl, og del dem med en skarp kniv. Skjær vekk ujevne kanter.
Avkjøles på rist.