- Rør smør og melis hvitt.
- Ha i egg, malte mandler og hvetemel.
- La deigen stå kaldt natten over.
- Trykk deigen ut i usmurte sandkakeformer.
- Stek kakene gyldne ved 180 C i ca 15 min.
- Hvelv formene på en plate. Når kakene er litt avkjølt, faller de ut av formene av seg selv.
- Trykk lett på formene hvis kakene sitter litt fast.
- Oppbevar sandkakene tørt og kaldt i tett boks, eller frys dem.
- Kakene tiner på kakefatet og smaker som nystekte.
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig