- Rør smør og sukker hvitt.
- Bland i melk og mel med krydder og hornsalt. Ha i havregryn til slutt.
- Kle en plate med bakepapir, og sett deigen på ved hjelp av to teskjeer.
- Stek kakene ved 180 C til de er gyldne. ca 12 min. Avkjøl på rist.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Apéritif
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Her er oppskriften på en deilig marsipankake som setter prikken over i-en etter etter like deilige julemåltid.
Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele saken27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenDen 11. mars kan du bli med på en uforglemmelig kveld der fem eksepsjonelle viner fra Priorat matches med en utsøkt 5-retters meny fra Bon Lio.
Les hele sakenDenne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele saken