- Rør smør og sukker hvitt.
- Bland i melk og mel med krydder og hornsalt. Ha i havregryn til slutt.
- Kle en plate med bakepapir, og sett deigen på ved hjelp av to teskjeer.
- Stek kakene ved 180 C til de er gyldne. ca 12 min. Avkjøl på rist.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Apéritif
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Her er oppskriften på en deilig marsipankake som setter prikken over i-en etter etter like deilige julemåltid.
Så er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenTo topp rieslinger fra et av Alsaces fyrtårn kommer til å løfte jule- og nyttårsmiddagene.
Les hele sakenVi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Les hele sakenKvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenOm du trodde chablis var forbeholdt høysommer og rekekos, er denne altså noe ganske annet.
Les hele saken