En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli.
Det er mye enklere enn du tror å servere disse lekre bløtdyrene. Bar følg vår oppskrift.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften