En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Flambering av scampien fremhever enda flere smaker som den har å by på.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
For en kombinasjon. Den lekre kongekrabben og mangosalaten er en superenkel, men ikke desto mindre perfekt rett.
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Varmebehandlede østers er lettere å introdusere enn rå utgave. Så smaker de da også veldig godt, enten du velger den enkle versjonen eller Rockefeller som er gratinerte østers.
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Kamskjell lager du enkelt i en wok-panne. Med tilbehøret kan du raskt servere en himmelsk rett.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Østers er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.
Glem å bestille takeaway og lag din egen Thai Red Curry hjemme. Denne klassiske retten tar det bare 15 minutter å lage, og den gir virkelig smaksløkene noe å bryne seg på.