- Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og skjær i strimler. Legg kongekrabbestrimlene på et fat med høye kanter.
- Vask vårløk og skjær i fire på langs, og stek i olje i en stekepanne i ca. 1 minutt på hver side.
- Fordel vårløk mellom strimlene av kongekrabbe. Riv hvitløk, ingefær og reddik, og dryss over.
- Bland sammen soyasaus og saften av lime, og drypp over.
Dressing
Varm opp olivenolje, sesamolje og finhakket hvitløk i en i en liten kasserolle til det begynner å ryke.
- Hell den varme marinaden over kongekrabben og vårløken.
- Pynt med agurkterninger og koriander, og server med en gang.
Her finner du den originale versjonen av denne oppskriften
Se våre andre oppskrifter med kongekrabbe
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig