En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Inviter til selskap og server hummer naturell med loff, sitron og en syrlig en dressing av crème fraîche til.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.