- Rens aspargesen og kok de i godt saltet vann til de har en god tyggemotstand (ca 3 minutter). Ha over i iskaldt vann.
- Kok linser slik det står på pakken. Men tilsett hakket løk og krydder. Ha i gul paprika mot slutten av tilberedningstiden.
- Ta de ferdig kokte linsene i en gryte og purer de med en stavmikser mens du sper med hønsebuljong og fløte.
- La gryten stå på svak varme mens du tilbereder kamskjell og kongereker.
- Rens kongereker og kamskjell. Stek kamskjellene på høy varme i litt olje til de har fått en fin stekeskorpe på den ene siden. Snu de og tilsett godt med smør og trekk stekepannen til side.
- Stek kongerekene på høy varme til de er dyprøde, salte og pepre.
- Ha godt med smør i en panne og stek opp aspargesen, salte og pepre.
- Legg puréen på tallerkenen. Legg på kamskjell og reker, så asparges og til slutt riv litt parmesan på toppen.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig