Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
I denne oppskriften møtes norske råvarer og en kinesisk tradisjon. Lettlaget og ikke minst knallgodt.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Geir Skeie, og en du så absolutt bør prøve.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.