Detter slik en sørlending vil at juletorsken skal lages.
Du kan bruke klippfisk til så mye mer enn bacalao. Denne oppskriften på klippfiskgryte kommer fra Liguria i Italia.
Denne kombinasjonen er både frisk og smaksintens. Alle kommer til å like fisk enda mer etter dette.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
Ceviche er en søramerikansk fiskerett som lett lar seg gjenskape på våre breddegrader. Og det av selv den mest uerfarne kokk.
Ørret med spansk mandelsaus er spennende rett. Inspirert av det spanske kjøkken
En rett med ørret og lardo som det tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Lag en deilig rett med ørret som har en spennende smak og smaker helt sikkert annerledes enn det du er vant med. Vi anbefaler deg virkelig å prøve denne oppskirften.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Ørret smaker ekstra godt når den får steke med grønnsakene de siste minuttene i ovnen.
Vil du overraske gjestene dine med en spennende rett skal du pakke inn ørreten som i denne retten.
Her får ørreten følge av einebær bacon som gir fisken som i seg selv smaker herlig, en ekstra dimensjon.