Kok opp en kjele med saltet vann. La tørrfisken trekke i vannet i 5 min. Grovkutt hvitløk. Ved servering has godt med hvitløk over fisken samt sitronjuice og olivenolje.
Röstipotet:
Skrell og riv poteter og grønnsaker grovt. Legg de revne potetene i vann ca. 25 minutter, det binder røstien bedre sammen. Klem vannet godt ut med et kjøkkenpapir. Bland i salt og pepper.
Stek röstien i porsjonsstørrelser, et par spiseskjeer røre per rösti. Ca 5 minutter på hver side.
Röstien kan også stekes som en hel kake i panna. Snu den ved hjelp av et lokk og skjær opp i porsjonsbiter.
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
Trond Svendgård,Svendgårds, Bodø