- Krydre og grill fisken med litt sitronskall og timian gnidd over fiskekjøttet. Grill fisken kun på en side.
- Anrettes med garnityr pent anrettet rundt.
- Surr løkene i oljen sammen med risen.
- Tilsett kraften litt etter litt. Fortsett å ha i kraft til alt er kokt inn og risen er mør. Husk å rør i risen hele tiden.
- Rør inn ost og smør til slutt. Avkjøles. Bland så inn kjørvelbladene og fyll massen inn i blekksprutene.
- Lukk dem med tannpirkere så fyllet ikke renner ut.
- Surr soppen med løk og hvitløk til den er blank.
- Ta så soppen ut og hell på kylling- og kalvekraften og redusér til passe konsistens.
- Tilsett fløten og pisk inn smøret.
- Bland inn soppen og smak til med salt, pepper og juster balansen med litt sitronjuice før servering.
Prøv gjerne sitronsaus til denne retten - det blir enda friskere
Her finner du flere deilige retter med piggvar
Og her finner du veldig mange andre fiskeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig