Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Apéritif
Epleglasert laks med brokkoli og småpoteter
Etter denne måten å tilberede laksen på vil du garantert ikke ha noe annet. Hjemmelaget eplepure er både syrlig og frisk og bringer også inn litt sødme i retten.
Dryss over litt salt på laksefileten som er delt i 4 og legg dem i en ildfast smurt form.
Smør eplepure over laksefiletene. Bak fisken ved 150 grader i 8-10 minutter. Trykk lett med fingeren for å kjenne om fisken er gjennomvarm. Det skal gi litt etter. Hold varm.
Del opp brokkolien i små buketter og kok dem i 2 minutter. Skyll i kald vann. Gjenta med småpotetene. De trenger noen minutter til (avhengig av størrelse), men skal fortsatt ha litt tyggemotstand. Vend poteter og brokkoli i smør og kapers. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.