Forvarm ovnen til 200 grader.
Brekk av den nederste delen av aspargesen, og skrell den eventuelt. Kok aspargesen i noen få minutter i godt saltet vann (1 ss salt pr liter vann), ta den opp og ha den i kaldt vann med det samme for å stoppe kokeprosessen.
Kutt det hvite av purren i fine ringer og finhakk gressløken.
Bruk ett bakepapir til hver person og smør det med litt olje.
Del laksefileten opp i fire store stykker - skjær disse igjen i to på midten ned til skinnet og brett de sammen slik at de ser ut som en sommerfugl.
Legg laksefileten midt på bakepapiret, ha purre og gressløk på den ene siden av fileten og asparges og tomater på den andre siden.
Salte og pepre, ha litt olje over fisken og lukk bakepapiret godt. Bak fiskepakkene i 10 - 12 minutter.
Dryss over finhakket persille rett før servering, og ha gode nypoteter og litt rømme ved siden av.