Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
En festmeny har alltid en skikkelig hovedrett av fisk. Vi foreslår bakt kveite med løk. Her er oppskriften.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Matjessild er en delikatesse. Du finner den i frysedisken i velassorterte butikker. Prøv Marinert matjessild med grillet paprika. Her er oppskriften.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Dette er en spesiell bergensrett som ble til i anledning av et svensk prinsebesøk. Prinsen ønsket seg torsk til middag, og retten ble til for å unngå å servere avkokt torsk til så mange gjester.
Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør slik den lages i Thailand. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken.
En deilig rett med uer du må prøve. Og med alt det gode tilbehøret blir det garantert en suksess.