Har du rabarbra i hagen eller i fryseren kan du lage denne deilige paien.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.
En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.
Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.
Nydelig syrlig sitronkladdekake med deilig bringebærmousse. Denne saftige og kremete kaken er en perfekt avslutning på middagen.
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Kombinasjonen av sitron og pai er alltid en suksess, spesielt med så kremet fyll som i denne oppskriften.
Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.
Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.
Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.