Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Slik forvandler du eplene på en enkel måte til en drøm av en dessert.
Stjernebiscotti er Italienske kjeks med stjerneanis, pecannøtter og havregryn, og er perfekt følge til julegløggen.
Vepsebol er små topper av marengs tilsatt hakket sjokolade og mandler. En søt favoritt til så vel halloween som til jul eller bursdager.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Clotted cream er obligatorisk til scones og afternoon tea.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.