Salat behøver slett ikke bestå av grønne blader. Den behøver heller ikke være helt kald. Denne linsesalaten tåler godt å stå litt for å trekke til seg de gode smakene. Og eksperimenter gjerne med dine egne ideer til hva du kan putte oppi.
Du kan også bruke ferdigkokte grønne linser, men aller best blir salaten om du velger linser av høy kvalitet, for eksempel de franske puy-linsene.
Se alt det andre gode du kan lage med linser
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bestill dagens rett som e-post
Linsesalat med morrpølse
Fremgangsmåte
Kok linsene i lettsaltet vann, i ca 20 minutter til de er møre.
Hell av vannet og bland sammen med olivenolje, grovhakket rosmarin og pepper.
Tilsett til slutt morrpølse skåret i tynne skiver
Server med frisk sitron og godt brød ved siden av som en enkel hovedrett eller forrett.
Tips: Rosmarinen er i salaten for å sette smak til linsene og derfor er det lurt at den er grovt hakket eller hel slik at man kan ta den ut ved servering.
Tips 2: Om du ikke vil ha kjøtt, kan du godt tilsette en boks med tunfisk i olje (husk å la den renne godt av) eller 1 glass med fetaost.
Se alt det andre gode du kan lage med linser
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
-
81 POENG
-
80 POENG