Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer like godt til halloween som etter.
Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer like godt til halloween som etter.
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Få kaker bevarer sommersmaken så mye som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Så enkelt blir epler til en herlig dessert.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Yabŭlki s med (Jabalki s med) betyr epler med honning på bulgarsk. En deilig dessert.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.
Her får du oppskriften på en fruktsalat inspirert av det indiske kjøkken og med tilhørende smaker.