Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis.
Her har du en dessert som kommer til å sette spor etter seg blant de du serverer den til.
Epler og øl med hveteølkokte pærer må du prøve. En dessert eller en forfriskning alle vil sette pris på.
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Lag dessertspyd på grillen. Det er veldig enkelt og de smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i fem minutter.
Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.
Du behøver ikke kjøpe bryllupskake. Du kan lage den selv. Følg oppskriften og du kan servere alle gjestene. Og selvfølgelig er det stas at du har laget den.
Nå skal du bake en 17. mai-kake i rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen. Lag sukkerbrød, vaniljekrem og marengssteger på forhånd og gled det til hurraropene fra de som får smake.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Romkake med jordbærlokk. Det er mange som gifter seg i løpet av året. Og du har kanskje lovet å bake en kake til den store dagen, Her har du oppskriften.
Du kan faktisk lage en bløtkake på 20 minutter hvis du følger denne enkle oppskriften.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.