Lag vaniljekrem eller bruk ferdig fra butikken. Pisk krem av all fløten. Når vaniljekremen er klar, rører du inn halvparten av den piskede kremen. Hakk opp valnøtter og pistasjenøtter hver for seg.
Lag jordbærpure av 1 pk halvtinte jordbær og 1 dl melis som kjøres i blender.
Del sukkerbrødet i tre lag. Legg først ett av lagene på et fat. Dynk det med litt melk. Smør på 1 dl jordbærpure. Bre over et tykt lag med vaniljekrem. Dryss over halvparten av valnøttene. Legg på et nytt sukkerbrødlag og gjenta prosessen en gang til.
Tips:
I stedet for valnøtter kan du bruke pistasjnøtter.
Smør pisket krem i et tynt lag på toppen av kaken og jevnt langs sidene.
Ta resten av kremen i en sprøytepose og lag kremtopper rundt kanten på kaken. Legg på halve jordbær, mango i biter, kiwi i båter, hele bjørnebær og blåbær et hakk innenfor kremkanten. Fyll ut med krem der hvor det er hull og legg gjerne et ekstra lag langs kanten om du har nok krem.
Tips:
Ikke la deg begrense av innholdet og pynten i oppskriften. Eksperimenter gjerne med frukter og smaker du er glad i.
Lyst til å lage en annen bløtkake?
Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig