Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 2 timer

    Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.

  • 1 time 30 minutter

    Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.

  • 40 minutter

    Denne pannekaken kan stekes hel eller porsjonsvis, med flesk eller bacon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.

  • 2 timer

    Slik baker du ditt deilig saftige Naanbrød

  • 15 minutter

    Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.

  • 1 time 30 minutter

    Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.

  • 30 minutter

    Du må ikke la blåbærene stå urørt i skogen eller fryseren. De kan brukes til blant annet blåbærscones. Her er oppskriften som alle vil ha av deg etterpå.

  • 10 minutter

    En veldig enkel ciabatta å smøre sammen når du har dårlig tid eller fyser på noe godt.

  • 30 minutter

    Bagels er perfekt lunsjmat eller til matpakken. Her får du mange forslag til hvordan du kan fylle dem eller lage varianter som eksempel med hvitløk.

  • 1 time

  • 40 minutter

    I Hellas er brød en svært så viktig del av måltid. Lag dette deilige brødet med yoghurt, honning, valnøtter og selvfølgelig oliven. Du vil ikke angre.

  • 30 minutter

    Nybakte frokostscones er en kjempestart på dagen. Raskt å lage og perfekt å servere overraskende til alle du er glad i. Følg den enkle oppskriften.

  • 1 time

    Focaccia er svært populært. Her får du en oppskrift som gir brødet ekstra mye smak takket være spennende ingredienser.

  • 40 minutter

    Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.

  • 30 minutter

    Alle liker hjemmebakt brød! Her gir vi deg oppskriften på et brød som er lynkjapt lage. Deigen trenger ikke heve seg.

  • placeholder
    5 minutter

  • 50 minutter

    Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.

  • 2 timer

    Denne kringlen kan med fordel lages i god tid og fryses. La den tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.

  • 30 minutter

    Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.

  • 25 minutter

    crêpes med grønnsaker er et sunnere alternativ i pannekakeverden og perfekt for de ekstra hyggelige lunsjene

  • 40 minutter

    En veldig enkel oppskrift på det så mange er så glad i. Det er opp til deg hva du vil ha i dem eller på dem.

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en festmiddag med kalkun midt i uka
Dagens rett
Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

By på en festmiddag med kalkun midt i uka

Med kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken