Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Stek et dekorativt vaffeltårn som er enkelt å lage og garantert vil imponere på 17. maifrokosten. Stek røde og blå vafler og pynt med vaniljekesam.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Vafler er manges favoritt til kaffekosen. Her har du en oppskrift som gir både luftige og deilige munnfuller.
Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Prøv denne varianten av vafler. Litt grovere enn det du kanskje er vant til, men du verden så gode. Også med pålegg på.