- Stekes ved 175 °C i ca. 45 minutter.
- Rør ut gjæren i litt av det lunkne vannet. Ha i resten av vannet, salt, ca 1 dl av olivenoljen og melet. Deigen er ganske løs.
- La deigen heve under plast på lunt sted ca. 30 minutter. Ha deigen i smurt langpanne (den helles nærmest i). Trykk den godt ut til kantene, og trykk med fingerbaken over deigen slik at det blir groper.
- Hell over resten av olivenoljen, dryss på havsalt og oliven og la brødet etterheve under plast ca. 20 minutter på lunt sted.
- Stek brødet. Skjær biter av brødet ved servering.
Her det flere gode oppskrifter på foccacia
Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk
Og dette er våre glutenfrie oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig