Kringlen blir ekstra julete med kanel og sjokolade.
Kringlen blir ekstra julete med kanel og sjokolade.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Klippekrans er en deilig søt gjærbakst fylt med smør, sukker og kanel. Bruk saks for å lage det fine mønsteret i hvetekringlen. Passer til kaffen og i bursdag.
Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.
Lag en spiselig adventskrans! Ordet advent kommer fra latinske Adventus og betyr ankomst. Skikken med å tenne et lys de fire siste søndagene før julaften spores helt tilbake til 1800-tallet.
Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.
Det er ikke mange bakverk som er så gode som kringle. Dette er oppskriften på trønderrose.
Denne kringlen kan med fordel lages i god tid og fryses. La den tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.