God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett hvis du legger til litt skinke eller det du har i kjøleskapet.
Har du rester av skalldyr, blir det et nytt måltid med denne oppskriften.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Hva smaker bedre enn en hjemmelaget iskake? Denne er glutenfri med bringebærsmak fordelt på en god nøttebunn med valnøtter og mørk sjokolade.
Det går knapt an å lage en deilig salat så raskt, men du kan, hvis du følger denne enkle oppskriften