- Varm oljen i en wok eller stekepanne. Skjær tofuen i tynne skiver og deretter til tynne strimler og stek den til den er sprø på overflaten.
- Fres kyllingkjøttet til det skifter farge. Tas opp og settes til side.
- Stek vermicellien til den har svulmet opp og blitt sprø og hvit. Ta den opp og la den avdryppes. Hell ut oljen bortsett fra 2 spiseskjeer.
- Fres reker, vårløk og hvitløk i 1 ½ minutt. Tas opp av pannen.
- Hell de piskede eggene i pannen. Når eggene begynner å størkne, skjæres de opp i strimler med stekespaden. Ta eggestrimlene opp og tørk pannen ren.
- Hell sukker, sitronsaft, eddik, vann og fiskesaus i pannen. Kokes opp. Tilsett chilipulver og la det koke i 1-2 minutter. Ha i de stekte nudlene og bland dem inn i sausen over sterk varme, til de er helt dekket.
- Tilsett tofu, kylling, reker, vårløk, hvitløk og egg. Gjennomvarmes under forsiktig omrøring i 3 minutter.
- Legg nudlene på et fat og pynt med bønnespirer og hvitløkspurre.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig