Skjær kyllingen opp i serveringsstykker og legg dem i en kjele sammen med kokosfløte og 2 ½ dl vann. Tilsett de grønne chiliene. Kokes opp, legg på lokk og reduser varmen. La det småkoke i 30 minutter til kyllingen har blitt mør.
Rist korianderfrøene, karvefrøene og rekepastaen i en tørr wok eller i en teflonbelagt stekepanne til de er blitt veldig aromatiske. Males til en pasta sammen med hvitløk, ingefær og sukker.
Fres denne pastaen i olje i 2-3 minutter. Ta kyllingstykkene opp med en hullsleiv og legg dem til side. Hell sausen med chiliene over krydderpastaen og la det småkoke i 20 minutter, til oljen skiller seg og sausen har tyknet.
Tilsett peanøttsmør og rør om til det er oppløst. Legg i kyllingstykkene og kok forsiktig i 10 minutter.
Tilsett fiskesaus og limejuice etter smak. Serveres med ris.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig