- Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
- Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje, ha på salt, og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.
- Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten. Når det viser 60-65° C hvis du ønsker det medium stekt. La det hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.
- Vask og skrell løkene og pakk dem inn i aluminiumsfolie med en smørklatt i passe porsjonspakker. Grill de sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
- Damp aspargesbønnene i 2 minutter og skyll i kaldt vann. Vend i smør.
- Sausen: Lag rødvinssaus etter denne oppskriften. Tilsett kirsebærkompott eller -syltetøy. Smak til med salt og pepper.
- Server indrefilet med grønnsaker og saus.
Se hva annet du kan bruke kirsebær til
Mange oppskrifter med indrefilet