I dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften med saftig roastbiffsalat.
Gazpacho smaker deilig kald. Dermed passer den godt på en termos og dermed å ha med på tur.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
Gi disse populære poteten som ikke er potet, men som er veldig anvendelig, et ekstra løft med med vår oppskrift.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Lage tomatsuppen fra bunnen av med hermetiske tomater som basis, litt god bacon og morrpølse, Suppen blir deilig kan vi love deg.
En enkel, liten og delikat skalldyrsrett er hva vi kan friste med. Skalldyr smaker alltid godt og med appelsin og basilikum topper det seg.
En deilig rette med denne utrolig gode fisken er det du skal servere. Her er oppskriften.
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.