Spetsais-øya ligger i Saroniko-bukten nær Athen. Der brukes ofte tunfisk og sverdfisk i denne retten, men i Norge velger vi torsk eller annen hvit fisk.
Det greske kjøkken briljerer med det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. I denne vegetarretten er det squash, poteter og tomater som spiller hovedrollen.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Du griller enkelt og rakst deilige kyllingvinger på spyd. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
Prøv en nye rett med laks på grillen med asparges og en deilig sennepssaus. Du lager det hele på 15 minutter.
Denne salaten er deilig til det meste som legges på grillen både av kjøtt og fiskeretter. Du lager den på 10 minutter.
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
Fenalår kan brukes til mer enn et spekefat. Denne retten har du kanskje ikke forsøkt før. Her er oppskriften til fenalår med gulrot- og potettortilla.