- Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose.
- Legg i de rå kyllingstykkene og knyt igjen posen.
- Legg posen kjølig minst 3-4 timer og vend på den noen ganger i løpet av marineringen.
- Tørk lett av kyllingstykkene.
- Legg kyllinglår i en ildfast form smurt med olivenolje.
- Legg løk i båter, oliven og hvitløksfedd med skall samt lime i skiver oppå og stek i stekeovnen ved 160 °C i 40 minutter.
- Persillesaus:
- Finhakk løken. Fres den i smør i en kjele sammen med persille til løken blir blank.
- Tilsett vin og la det koke noen minutter.
- Ta kjelen av platen.
- Visp lett sammen eggeplommene og rør inn litt av sausen.
- Hell så alt tilbake i kjelen under omrøring.
- Varm opp til det tykner.
- Sausen må ikke koke etter at den er tilsatt eggeplommene, da kan den skille seg.
- Smak til med salt og pepper.
- Server limemarinert kylling med persillesaus, salat og godt brød.