Bland hvetemel, salt og olje i en bolle. Rør ut gjæren i lunkent vann og ha i bollen med mel. Elt raskt til en fin deig som settes lunt til heving før den kjevles ut til en tynn pizzabunn. Skjær grønnsakene i terninger og fres lett i olje. Smak til med salt og pepper. Avkjøl lett før de fordeles over pizzabunnen. Dryss over oregano. Stek ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Tips:
Dette er en pizza uten ost som passer også for veganere. Det finnes imidelrtid ostealternativer tilpasset både vegetarianere og veganer.
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig