Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som ønsker den.
Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som ønsker den.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til råde lager du en av Italias aller beste pastaoppskrifter.
Hamburger med havregryn gir en digg og saftig vri på den klassiske burgeren. Havregrynene gir ekstra fiber og setter en deilig nøttesmak i burgeren.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Lager du sprøstekte kalkunstrips med smak av taco, har du alt det en rett trenger for å tilfredsstille behovet for kos og avslappet middagstemning. Urtedressingen gjør susen.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.
Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på. Noe annet er helligbrøde.
Det smaker meksikansk av denne salaten med linser, avokado og hjertesalat. Nachochips smaker godt ved siden av.
Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett. Her har du oppskriften.
Denne sommerlige salaten med vinaigrette er enkel å lage. Her har du oppskriften og det som skal til av behør.