Kjevle butterdeigen ut til ca halv tykkelse. Del opp i ønsket størrelse på paiene. Bruk gjerne et glass for å trykke rundinger som er litt større enn porsjonsformene, Lag 8 minipaier.
Eller du kan legge minipaiene rett på et bakepapirkledd stekebrett.
Smør på med rød pesto. Pesto kjøper du ferdig på glass, eller lager selv som i oppskriften under.
Skjær fisken i strimler og fordel på minipaiene.
Del cherrytomat i fire. Finhakk rødløk og del oliven i to. Ha på grønnsaker og revet ost til slutt.
Stekes på 200 grader i ca 10 minutter.
I mellomtiden lager du en topping til paiene ved å blande strimler av røykt laks, ruccula, rømme og balsamicoeddik. Smak til med nykvernet sort pepper.
Tips:
Har du ikke balsamicoeddik, kan du bruke annen eddik, sitron eller lime.
Tips:
Du kan gjerne servere paiene som de er uten toppingen.
Mange flere deilige småretter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig