Riv klippfisken for hånd og rør inn noen spiseskjeer med crème fraîche, og smak den til med (evt mer) salt og pepper.
Legg rucculasalat, paprika, spekeskinke og klippfiskmiks på en brødskive.
Avslutt med den siste brødskiven før du deler smørbrødet i to.
Tips:
Hvis du ikke har ferdig utvannet og kokt klippfisk, kan du vanne ut klippfisken i fire timer i kaldt vann. Stek den deretter i ovnen på 150° C i 25 minutter. Dekk til stekeplaten med aluminiumsfolie under steking.
Tips:
De tøffeste bruker ukokt utvannet klippfisk i denne sandwichen.
Tips:
Aioli i stedet for crème fraîche, gir enda mer smak.
Slik lager du aioli som Hellstrøm gjør det
Tips:
Du kan fint lage denne sandwichen med rester av kokt fisk som sei eller torsk.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig