- Kok linsene i vann og salt under lokk i ca. 20 minutter. Avkjøl vannet og sil det så fra.
- Legg linsene på et fat.
- Du kan også kjøpe ferdige kokte linser (boks eller små kartonger) som du bare skyller i kaldt vann og lar renne godt av.
- Skjær salat i biter og del tomater i to.
- Del og ta ut kjøttet av avokadoene. Skjær kjøttet i skiver.
- Skjær rødløk i strimler/tynne ringer.
- Bland alt med linsene og strø over oliven.
- Finhakk chilien og strø halvparten over salaten sammen med ruccula.
- Til dressingen: Bland rømme med limeskall og -saft, resten av den hakkede chilien.
- Smak til med salt.
- La dressingen stå kaldt i minst 10 minutter.
- Fordel dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Salaten serveres med nachochips.
Her finner du mange flere salater