Kalkunstrips:
Skjær kalkunfilet i strimler. Knus tortillachips fint inni en plastpose.
Vend strimlene i hvetemel, og rist av overflødig mel. Visp lett sammen egghvite. Dypp strimlene først i eggehvite og deretter i knust tortillachips.
Varm olje i en kjele til den er så varm at det bruser lett rundt en trepinne. Stek kalkunstrimlene gylne og sprø. Stek i flere omganger. Ha dem over på et papirhåndkle, slik at overflødig olje renner av. Dryss over litt kvernet pepper. Hold dem varme i ovn ved 75 °C.
Guacamole:
Del avokado i to, ta ut steinen og mos fruktkjøttet med en gaffel. Ha på limesaft. Bland inn resten av ingrediensene, smak til og sett kaldt til den skal brukes.
Tips:
La avokadosteinen ligge i blandingen frem til den skal serveres, så holder fargen seg bedre.
Couscous:
Kok coucous som anvist på pakken, men bruk ananasjuice i stedet for vann. Rør opp couscousen og bland inn hakket rucculasalat og cherrytomater delt i to. Drypp over litt god olivenolje og krydre med salt og pepper. Pynt med limebåter.
Urtedressing:
Hakk koriander og mos hvitløksfedd med litt salt. Bland alle ingrediensene til dressingen, smak til og sett kaldt til den skal brukes.
Her får du sært så gode kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig