- Sett ovnen på 225°C.
- Vask potetene godt og del dem i båter. Bland dem med olje.
- Fordel potetbåtene ut over en stekeplate med bakepapir. Strø på salt, og stek potetbåtene midt i ovnen i ca. 25 minutter til de har fin farge og er gjennomstekte.
- Skyll kikertene godt i rennende kaldt vann og la dem renne godt av.
- Vask, skrell og skjær vårløk og rødløk i tynne ringer.
- Legg de bakte potetbåtene på et serveringsfat og bland med kikerter, tomater i båter og smuldret fetaost. Topp salaten med løk og ruccul
- Pisk sammen eddik, olje og sennep til dressingen. Tilsett salt, pepper og finhakket hvitløk.
- Hell dressingen over salaten eller server dressingen ved siden av.
Deilig potetsalat som tilbehør til f.eks. spekemat eller som en egen rett alene.
Lyst til å lage en annen potetsalat så se her
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter