Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også hvordan du lager tapenade.
Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også hvordan du lager tapenade.
Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Denne pastasalat lager du i en fei. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.
Denne retten må du prøve med svinefilet og tomater. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.
Med roastbiff i salaten blir den spiselig for alle. Den friske smaken av appelsiner gjør den perfekt som førjulskos. Prøv Roastbiff- og sitrussalat.
Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Klart du kan lage carpaccio med fenalår. Det smaker fantastisk og passer så vel som forrett eller som en del av koldtbord. Enkelt å lage. Bare følg denne oppskriften.
Bruschetta med god spekeskinke er inspirert av både Spania og Italia.Oppskriften kan du tilpasse etter tid og innhold i kjøleskapet.
Lårene er den beste delen av kyllingen. De tar litt lengre tid å tilberede, men du verden så mye smak du får igjen for investeringen. Prøv Kyllinglår med urter.