Slik vil da ha breiflabben i Hellas. Selvfølgelig skal den serveres med tzatsiki.
Slik vil da ha breiflabben i Hellas. Selvfølgelig skal den serveres med tzatsiki.
Selv om denne oppskriften ber om parmaskinke, gorgonzola og soltørket tomat, er det uttalige andre kombinasjoner som vil vekke like stor begeistring. Som annen spekeskinke og andre myke oster.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Det er knapt noe raskere grillmat enn sjøkreps. De smaker herlig etter en kort omgang med det glovarme jernet. Med pesto til blir det herlig måltid. Oppskriften er her.
Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.