Stek først potetskivene litt i oljen i noen minutter før du tilsetter løk og hvitløk. La surre på middels varme, løken skal bli blank, ikke brun.
Hell på vin, sitronsaft og buljong. La det få småkoke under lokk i ca 10 minutter.
Legg fiskestykkene i og la dem dampe under lokk 7-8 minutter.
Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne. Del tomatene i to og la dem bli varme i pannen
Anrett alt i store, dype tallerkener. Server med godt brød ved siden av.
Tips: Torsk i ferskpakket utgave er lett å få tak i overalt. Men du kan selvfølgelig bruke fryst vare. Den tiner du raskest om du legger pakken i kaldt vann.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig