Kutt breiflabbfiletene i passe store stykker. Skjær en lomme i hver filet slik at den kan fylles.
Grovhakk spinat og basilikum. Varm en kjele med olje, tilsett presset hvitløk og finhakket chili og fres spinat og basilikum til det er stekt inn. Smak til med salt og pepper.
Legg spinatfyllet i lommene. Skjær tynne skiver av fetaost og legg dette i lommene. Lås det fast med tannpirker.
Stek filetene kjapt på hver side, legg så over i en ildfast form og stek i 15 min på 200 grader.
Lag en salat med issalat, cherrytomater og agurk. Legg dette på tallerkenen.
Dander med breiflabbfileten. Hell over olivenolje, krydre med salt og pepper.
Spre ristede pinjekjerner over fisken.
Legg en stor skje med tzatsiki ved siden av fisken.
Se våre andre oppskrifter på breiflabb
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig