- Skyll og tørk kyllingen godt med kjøkkenpapir.
- Sett en høy panne på platen. Ha i valgte matfett og varm opp på middels høy varme.
- Når smøret/margarinen har en nøttebrun farge, legges kyllingen i.
- Stek kyllingen i ca 4 minutter på hver side til den har fått en fin farge.
- Tilsett hvitløk, ingefær og krydder. Rør godt og tilsett vannet.
- La dette småkoke 10 minutter.
- Ta ut kyllingfiletene og la dem hvile litt før de skjæres i skiver.
- Tilsett rosiner og pinjekjerner og kok opp.
- Sausen jevnes med litt lys jevning hvis ønskelig.
- Dryss med koriander og smak til med salt og pepper.
- Legg kyllingskivene oppå ris og hell sausen over. Agurkskiver på siden.
- Strø over frisk koriander og server evt naanbrød ved siden av.
Tips . Risen kan gjerne has i en kopp som hvelves på tallerkenen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig