- Skyll og tørk kyllingen godt med kjøkkenpapir.
- Sett en høy panne på platen. Ha i valgte matfett og varm opp på middels høy varme.
- Når smøret/margarinen har en nøttebrun farge, legges kyllingen i.
- Stek kyllingen i ca 4 minutter på hver side til den har fått en fin farge.
- Tilsett hvitløk, ingefær og krydder. Rør godt og tilsett vannet.
- La dette småkoke 10 minutter.
- Ta ut kyllingfiletene og la dem hvile litt før de skjæres i skiver.
- Tilsett rosiner og pinjekjerner og kok opp.
- Sausen jevnes med litt lys jevning hvis ønskelig.
- Dryss med koriander og smak til med salt og pepper.
- Legg kyllingskivene oppå ris og hell sausen over. Agurkskiver på siden.
- Strø over frisk koriander og server evt naanbrød ved siden av.
Tips . Risen kan gjerne has i en kopp som hvelves på tallerkenen.
Vi byr på mange spennende indiske retter
De beste oppskriftene med kylling finner du her