Skyll og tørk kyllingen godt på kjøkkenpapir.
Sett en høy panne på platen. Ha i Melange margarin og varm opp på middels høy varme.
Når margarinen har en nøttebrun farge legges kyllingen i.
Stek kyllingen i ca 4 minutter på hver side til den har fått en fin farge.
Tilsett hvitløk, ingefær og krydder. Bland godt og tilsett vannet. Kan jevnes med litt lys jevning hvis ønskelig.
La dette småkoke noen minutter. Dryss med koriander og smak til med salt og pepper.
Server med ris, rosiner, epler og pinjekjerner. Strø eventuelt over med friske urter.
Tips . Risen kan gjerne has i en kopp som hvelves på tallerkenen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig