Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus.
lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.
Sardiner er topp til en sommerlig pasta. Denne oppskriften er enkel og rask å lage, og passer som både lunsj og middag.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne herlige vegetarretten gjør seg godt på festbordet. Lag ekstra mye, for her er det ikke bare vegetarianerne som vil forsyne seg.
Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.
Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
Makrell er vårfavoritt nummer en hos mange, først og fremst fordi den smaker så godt, men også fordi den er rimelig. Det hverdagslige stempelet forhindrer ikke at den kan serveres den som del av helgens festmiddag.
En smaksrik salat med brokkoli, rødkål, fetaost og bacon som utmerket godt kan serveres som en egen rett med godt brød til eller som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.
Det er mange måter å servere torsken på. Lun torsk med rødbeter er en av dem. Denne retten er like god som den er vakker å se på.
Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du for et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Flg oppskriften så får du se.
En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.