Dypp kinakålbladene i kokende vann så de blir myke. Legg dem utover et håndkle for å renne av.
Fres løk, hvitløk og sopp i olivenolje i 2-3 minutter. Rør inn godt avrent hveteris, pinjekjerner, rosiner, gressløk og kruspersille og smak blandingen til med sitronsaft, salt og pepper.
Legg en skje av fyllet på kålbladene og pakk dem sammen. Fest med en tannpirker.
Kok opp grønnsakbuljongen og legg i kålrulettene. De må dekkes av buljongen.
Kok opp raskt og skru deretter ned varmen og la rulettene trekke under lokk til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.
Server kinakålrulettene drysset med ristede pinjekjerner og en skje tzatziki og godt brød til.
Fristende internasjonale retter
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Grønnsaker er en av de sterkeste trendene akkurat nå
Her er flere oppskrifter med kålruletter
Her får du vært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig